Main Menu
Search Site

powered by FreeFind
Channelen Les #10 Tien simpele regels
Channelen – Les #10 – Tien simpele regels voor bij het channelen van de gidsbegeleiding
Door Peter Farley www.4truthseekers.org

1. Eis altijd dat alleen hetgeen voor het allerhoogste goed door jou heen gechanneld mag worden.

2. De gidsbegeleiding is jouw oudste en meest vertrouwde vriend – ontspan, vertrouw, geniet van de communicatie met iemand die al je diepste en donkere geheimen weet en je daar niet en nooit op zal veroordelen, en je eert voor je keuze hier op planeet de aarde te dienen.

3. Channelen is het begin van jezelf elke dag overgeven tot het moment dat je het als van nature doet.

4. Alles in en vanuit de wereld zal zichzelf aanbieden als een excuus voor jou om NIET te channelen of te communiceren met je gidsbegeleiding, totdat je ontspant en je de communicatie er simpelweg en zonder veroordeling gewoon laat zijn.

5. Geen meester of spirituele gids is grootser of meer geliefd dan jij bent.

6. Elk leven dat je had sinds het van de bron afkomen heeft je geleid naar dit moment in dit leven om nu te doen wat je hier kwam doen. Waarom door al die training gaan als je jezelf daarbij ook nooit had voorgenomen om dat doel ook daadwerkelijk te gaan nastreven?

7. 'Bob van de planeet Neon' houd er ontzettend van zichzelf als jezus, sananda, of elke andere new age persoonlijkheid die hij maar kan bedenken, neer te zetten, om je zo in de war te brengen of een grap met jou en elke andere makkelijk te manipuleren new ager uit te halen. Iedereen is in staat een hoger wezen te channelen dan Bob, zelfs al is het simpelweg je Hogere Zelf.

8. Gidsbegeleiding komt meer door het hart dan door het hoofd. Als een eerste impressie, of de eerste ingeving van je intuïtie, gidsbegeleiding is die eerste stem die je hoort met daaromheen het onrustige denken op zijn hielen racend om zijn eigen mening in te brengen en zo niet zijn plaats van controlle te hoeven opgeven.

9. Channelen is een natuurlijk proces van communiceren met andere delen van jezelf – je hogere zelf, je zielengroep, en andere delen van ziel die in hebben gestemd met jou samen te werken – meesters, engelen etc. Het is de norm, niet een abnormaliteit.

10. Het niveau van jouw gidsbegeleiding is afhankelijk van het niveau van jouw toewijding tot dienstbaarheid